Leerlingen aan het ontbijtbuffet.
Anthony Statius Leerlingen aan het ontbijtbuffet.

De Sterrebloem organiseert koffieconcert op Open Monumentendag

Basisschool De Sterrebloem in Meigem kreeg dit jaar de kans om één van de stopplaatsen te zijn tijdens de Open Monumentendag op zondag 8 september. Ter ere daarvan organiseert de school een koffieconcert.

“Onze school is zondag doorlopend te bezichtigen van 10 uur ’s morgens tot 18 uur ’s avonds”, zegt coördinator Ellen De Dapper. “Ouders en begeleiders zorgen voor een rondleiding ter plaatse. Om deze bijzondere gelegenheid extra in de verf te zetten, luisteren we de dag sfeervol op met een koffieconcert. Daarvoor verzamelen we vanaf 14 uur op De Sterrebloem en een uurtje later geven Nicolas Duchatelet (zang en gitaar) en Bjorn Vandendriessche (viool) het beste van zichzelf. Nadien zorgen ook de kinderen van De Sterrebloem zelf voor een muzikaal intermezzo. Ondertussen kunnen alle aanwezigen genieten van een heerlijke kop koffie en huisgemaakt gebak.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer