Het team van De Sterrebloem mocht met de Leraarskamer Award naar huis.
rv Het team van De Sterrebloem mocht met de Leraarskamer Award naar huis.

De Sterrebloem wint Leraarskamer Award 2019

De Sterrebloem heeft de felbegeerde SETT Leraarskamer Award 2019 gewonnen. Met het prijzengeld van 4.000 euro mag de school uit Meigem haar nieuwe leraarskamer inrichten naar wens.

Ervaringsgerichte basisschool De Sterrebloem heeft nog maar net een nieuwe leraarskamer en men schreef zich in voor de wedstrijd Leraarskamer Award 2019 van SETT (School Education Transformation Technology). Na een lange, spannende strijd haalde het team van De Sterrebloem de meeste likes binnen via de SETT-Facebookpagina en men slaagde er ook in de jury te overtuigen.

“De overwinning levert ons een budget van 4.000 euro op om onze leraarskamer in te richten”, klinkt het bij De Sterrebloem. “Eens de werken klaar zijn, wordt de kamer omgedoopt tot De Bolster, een plek van ontmoeting en onthaasting, van samenwerking tussen begeleiders, ouders én kinderen. Het is een plek van geborgenheid waar we bij een koffie een luisterend oor kunnen bieden aan ouders, waar ouders verhalen kunnen uitwisselen, waar begeleiders kunnen samenwerken en plannen, waar de coördinator vanuit het centrum van de school ondersteuning kan bieden en waar kinderen welkom zijn in een open leercentrum. Met de erkenning van het publiek en de jury wordt onze droom voor een leraarskamer binnenkort werkelijkheid en hiervoor willen we iedereen bedanken.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer