De sportlaureaten van Deinze.
Catherine Lamont De sportlaureaten van Deinze.

Deinze huldigt haar sportlaureaten

De sportlaureaten van de stad Deinze werden op vrijdag 22 februari gehuldigd tijdens het jaarlijkse sportreferendum in Palaestra. Er werden vijf trofeeën uitgereikt.

De sportvrouw- en man van het jaar zijn bodybuildster Marlies Hoornaert en atleet Jorg Vanlierde. De trofee van beloftevolle jongere 2018 ging naar motorcrosser Uwe De Waele en de ropeskippers van Team Mini Demo Infinity mogen zich beloftevol jongerenteam 2018 noemen. Sportac ‘86 Deinze werd verkozen tot sportclub van het jaar. 

Naast deze vijf trofeeën werd door de stedelijke sportraad ook een trofee voor de recreatiesport uitgereikt en deze ging naar Johan De Smet. De presentatie lag opnieuw in handen van journalist Tom Boudeweel en als special guest was basketbalster Ann Wauters van de partij.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer