Emile Wallays en Jeffrey Hanssens.
Anthony Statius Emile Wallays en Jeffrey Hanssens.

Emile en Jeffrey presenteren Goal op Radio Tequila

Lokale zender Radio Tequila 106.2 FM en 107.8 FM lanceert jong radiotalent. 

Emile Wallays en Jeffrey Hanssens, twee achttienjarigen uit de streek, zijn op zondag 4 november gestart met het nieuwe sportprogramma Goal. In deze ochtendshow zal de nadruk liggen op het sportnieuws en de sportbeleving in Deinze en  omstreken. 

Goal wordt gepresenteerd door Emile Wallays, een eerstejaarsstudent journalistiek die al van kindsbeen af een grote passie voor sport heeft. Een ‘microbe’ die hij overkreeg van zijn grootvader. Emile heeft daarnaast de opleiding ‘Radio’ gevolgd aan de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord, gegeven door Brecht Vanmeirhaeghe. In deze opleiding leerde hij de kneepjes van het vak en is de passie voor de radio en het radio-maken echt gegroeid. Daarnaast is de jongeman actief in de scouts, waar hij leider is van de Welpentak, allemaal jongens van het derde tot het vijfde leerjaar. Emile zal achter de schermen worden bijgestaan door Jeffrey Hanssens, ook een eerstejaarsstudent journalistiek en al even gepassioneerd door sport.

 ‘Goal’ beluisteren kan via FM 106.1 voor de regio Deinze en op FM 107.8 voor de regio Aalter, of je kan ook gewoon luisteren via de website www.radiotequila.be .

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer