De nieuwe jenever van Filliers.
rv De nieuwe jenever van Filliers.

Filliers lanceert roze fruitjenever

Filliers Distillery heeft een nieuwe fruitjenever in een opvallende kleur gelanceerd. De Filliers PINK Fruitjenever smaakt naar een combinatie van granaatappel, roze pompelmoes en framboos en zit  in een roze fles met daarop een flamingo.

De Graanstokerij Filliers langs de Leernsesteenweg (N466) in Bachte-Maria-Leerne brengt met Filliers PINK Fruitjenever een roze variant uit van haar populaire fruitjenevers. “Dit drankje is een leuk alternatief voor het  glas cava of witte wijn tijdens de feestdagen”, zegt communicatieverantwoordelijke Frédéric De Gezelle. “De Filliers PINK Fruitjenever is gemaakt op basis eigen gedistilleerde graanalcohol, op smaak gebracht met natuurlijke sappen van granaatappel, roze pompelmoes en framboos, zonder toevoeging van bewaarmiddelen of kleurstoffen. Maar niet enkel de kleur springt in het oog, ook de fles is opvallend en vooral feestelijk te noemen. Een flamingo, die een glaasje jenever vasthoudt, siert de fles.”

Filliers PINK Fruitjenever is te koop in de supermarkt en de betere drankenhandel voor 12,99 euro. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer