Illustratiebeeld.
Getty Images Illustratiebeeld.

Inbraak in Wallebeekpark: twee verdachten aangehouden

In Wallebeekpark in Deinze hebben zaterdagvoormiddag twee mannen ingebroken in een woning.  Tijdens de korte afwezigheid van de bewoners drongen ze binnen via een schuifraam. De woning werd volledig doorzocht en er werden juwelen gestolen. De twee verdachten konden opgepakt worden.

Kort voor de feiten had de politie van Deinze melding gekregen van een verdacht voertuig in de Wallebeekstraat, waarbij twee mannen waren uitgestapt en te voet waren verdergegaan. Ondanks uitgebreide patrouille door diverse ploegen werden de mannen en het voertuig niet meer aangetroffen. Rond de middag kwam er echter vanuit het buurtinformatienetwerk (BIN), een nieuwe melding binnen over twee verdachte personen die ter hoogte van de Hubo in de Emiel Clauslaan liepen. De politie kon de twee mannen oppakken. Zij bleken in het bezit te zijn van de juwelen die kort daarvoor gestolen waren uit de woning in het Wallebeekpark.

De twee verdachten, van 25 en 29 jaar, van Servische afkomst werden zondag voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Gent. Ze werden door de onderzoeksrechter aangehouden. De raadkamer in Gent besliste dinsdag dat beide verdachten aangehouden blijven.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ria Van Tornhout

    Eindelijk eens goed nieuws. Verdachten aangehouden

Lees meer