Het Brieljant-team bij de zomerbar.
Anthony Statius Het Brieljant-team bij de zomerbar.

JC Brieljant pakt iedere vrijdag uit met zomerbar

Met deze warme temperaturen wil iedereen zoveel mogelijk buiten zijn. Daarom pakt JC Brieljant voor het eerst uit met een zomerbar. Daar kan iedereen iedere vrijdag terecht voor zomerse drankjes.

Jeugdhuis Brieljant opent tijdens de zomermaanden wekelijks op vrijdagavond een zomerbar in het Kaandelpark. De gezellige houten buitenbar is elke vrijdag open van 16 tot 1 uur. Tal van activiteiten zoals sfeervolle optredens en een kubb-tornooi zullen extra sfeer opleveren aan de bar.

Het wordt een drukke zomer voor Jeugdhuis Brieljant”, zegt schepen Rutger De Reu (CD&V). “Elke woensdagavond in juli en augustus organiseert het jeugdhuis de Afterkaandels, de traditionele afterparty na de Engie Parkies-concerten met jong dj-talent. Iedereen is er welkom vanaf 22.15 uur om te genieten van de deuntjes van lokale dj’s.”

Het programma met activiteiten kan je volgen via de Facebookpagina van Jeugdhuis Brieljant.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer