3 Boris Devreese en Sofie Wynsberghe met hun dochter Lauren en haar vriendin Lise.
Anthony Statius Boris Devreese en Sofie Wynsberghe met hun dochter Lauren en haar vriendin Lise.
3 Ook Els Roggeman is er opnieuw bij met haar dochters Elle en Benthe. Nichtje Antonia komt helpen.
Anthony Statius Ook Els Roggeman is er opnieuw bij met haar dochters Elle en Benthe. Nichtje Antonia komt helpen.
3 De kinderrommelmarkt in Deinze.
Anthony Statius De kinderrommelmarkt in Deinze.

Kinderrommelmarkt blijft nieuwe marktkramers aantrekken

De kinderrommelmarkt is een vaste waarde geworden tijdens de Deinse Feesten. Woensdagochtend stond het Rheinbachplein met negentien kraampjes helemaal vol en tussen de marktkramers werden nieuwe gezichten gespot. 

“Het is de eerste keer dat wij hier staan”, zegt Sofie Wynsberghe, die met haar dochtertje Lauren (8) en diens vriendinnetje Lise (8) aan het stadhuis staat. Ook papa Boris is van de partij. “Wij verkopen vooral speelgoed, ook van onze zoon Nathan, die er helaas niet kon bij zijn. De gezelschapsspelletjes waren al snel weg en ook de kleedjes van Frozen wekken de interesse op van de bezoekers. De opbrengst gaat naar nieuw speelgoed voor onze kindjes.”

Ook Els Roggeman en haar dochters Bente en Elle zijn opnieuw van de partij. Deze keer hebben ze hun nichtje Antonia meegebracht. “Wij komen ieder jaar met een verse lading kledij en boeken”, zegt Els. “Ik hoor van veel mensen dat ik eigenlijk te weinig vraag voor sommige kledingstukken, maar thuis kan ik er niets meer mee doen. Het is vooral een leuk uitje met de kinderen.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer