2 Jan Vermeulen ging met zijn gezin stemmen in zaal Ten Hove in Astene.
Anthony Statius Jan Vermeulen ging met zijn gezin stemmen in zaal Ten Hove in Astene.

Lijstduwer Jan Vermeulen (CD&V) gaat stemmen: “Ik blijf sowieso burgemeester van Deinze”

Jan Vermeulen (CD&V) is zondagmiddag rond 12 uur met zijn gezin gaan stemmen in zaal Ten Hove in Astene. De burgervader van Deinze duwt de CD&V-lijst voor het Vlaams Parlement.

Met Jan Vermeulen als lijstduwer  wil CD&V de bijna 5.000 stemmen die hij haalde bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen, verzilveren. Het is de eerste keer dat Jan opkomt voor de Vlaamse lijst, maar hij blijft er heel rustig bij. “Ik duw de lijst om de partij te steunen”, zegt Jan. “Ik denk dat CD&V het goed zal doen en ik denk dat we alleen maar aangenaam verrast kunnen worden. En wat mezelf betreft, ik blijf sowieso burgemeester van Deinze, wat de uitslag ook zal zijn.”

Jan bracht zijn vrouw Véronique en dochters Madeleine en Juliette mee. Dochter Juliette mocht mee in het stemhokje. “Deze middag ga ik nog op babybezoek bij een achterneef en daarna ga ik naar OC De Volkskring op de Markt om de resultaten te volgen.”

2 Dochter Juliette mocht mee in het stemhokje.
Anthony Statius Dochter Juliette mocht mee in het stemhokje.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • sven de keyser

    Hopelijk geraakt hij niet verkozen wat kan hij daar nu gaan doen zou beter wat aan het mobiliteits probleem doen in Deinze je staat er meer stil dan wat anders Deinze winkelstad zeggen ze dan Deinze file stad ja zakkenvullers

Lees meer