3 Heel wat volk rond de catwalk in de Brielpoort.
Anthony Statius Heel wat volk rond de catwalk in de Brielpoort.

Mooie opkomst voor eerste Fashion Day

De eerste editie van Fashion Day heeft zondag honderden bezoekers naar de Brielpoort gelokt. “Het wordt een tweejaarlijks evenement. Volgend jaar is er opnieuw Fashion Night”, zegt centrummanager Chris Verghote. 

De stad Deinze en de handelaars zijn erin geslaagd om de Brielpoort gezellig aan te kleden voor de eerste editie van Fashion Day. Terwijl men zich op de Fashion Night vooral focust op de modeshows, was er op de Fashion Day animatie voor het hele gezin. Terwijl mama en papa de nieuwste modetrends zagen passeren op de catwalk, konden de kinderen zich uitleven met springkastelen, grime en een poppentheater.

“Met 27 standjes van lokale handelaars, 16 deelnemers aan de modeshow en twee lokale foodtrucks zijn we zeer tevreden met deze eerste editie", zegt Chris Verghote.

3 Heel wat lokale handelaars op Fashion Day. Ann en Sara vierden er het vijfjarig bestaan van de bloemenzaak Het Bloem Gebeuren.
Anthony Statius Heel wat lokale handelaars op Fashion Day. Ann en Sara vierden er het vijfjarig bestaan van de bloemenzaak Het Bloem Gebeuren.
3 Bij Hans en Freya Lippens van BelCoPrint kon iedereen de artiest in zichzelf loslaten op deze Monskey-poppen.
Anthony Statius Bij Hans en Freya Lippens van BelCoPrint kon iedereen de artiest in zichzelf loslaten op deze Monskey-poppen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer