Stadsbestuur trakteert op het nieuwe jaar

Het stadsbestuur van Deinze trakteert al haar inwoners op zondag 7 januari op een drankje en een hapje. De zevende editie van de nieuwjaarsreceptie vindt plaats van 11 tot 13 uur op de Markt.

Zoals ieder jaar organiseert het Deinse stadsbestuur samen met lokale producenten een nieuwjaarsreceptie op de Markt. Iedereen is welkom op zondag 7 januari tussen 11 en 13 uur.


Iedere bezoeker ontvangt bij aankomst twee consumptiebonnen die omgeruild kunnen worden bij een stand naar keuze. De stands met de streekproducten staan op de Markt opgesteld. Zo kan je genieten van een jenever van Filliers, een Buysse Bierke van Brouwerij Sint-Canarus of een koffie van De Goudvink. Daarnaast zijn er ook heel wat hapjes zoals oliebollen van de Deinse Bakkersbond, boterhammen met hesp van Marco Beth, kippenboutjes van Delikip en warme soep van De Wassende Maan.

Parkeerverbod

De Markt tussen de Brielstraat en de Ramstraat en de Gentpoortstraat worden van 10 tot 20 uur afgesloten voor het verkeer. Er wordt in deze straten een stilstaan- en parkeerverbod ingevoerd vanaf 9 uur. Het verkeer komende uit de Tolpoortstraat wordt verplicht linksaf de Brielstraat in te rijden.


(ASD)

Lees meer