De man werd beroofd van zijn geld aan het station in Denderleeuw.
Rutger Lievens De man werd beroofd van zijn geld aan het station in Denderleeuw.

17-jarige jongeman beroofd aan station in Denderleeuw

In het station van Denderleeuw is gisterenavond rond 18.00 uur een jongeman van 17 uit Roosdaal beroofd door twee mannen. Onder bedreiging van een mes duwden beide personen het slachtoffer tegen een betonnen omheining en moest hij zijn geld afgeven. In totaal zou het om een dertig euro gaan. 

De politie werd onmiddellijk verwittigd en kon ter plaatse een verdachte vatten, de tweede was al op de vlucht geslagen. “Dankzij intensief onderzoek van de politiezone Denderleeuw/Haaltert kon de tweede verdachte iets later op de avond opgepakt worden", zegt Annelies Verstraete van het parket. 

Het gaat om twee mannen van respectievelijk 20 en 23 jaar oud afkomstig uit Denderleeuw. Ze worden vandaag voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde. Het parket vraagt om de aanhouding. 

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • luc van der hoeven

    Dan doet de gemeente zoveel voor die gasten en verknoeien een paar enkelingen het voor de ganse gemeenschap. Goed straffen is de boodschap....

Lees meer