De garage is volledig vernield, maar de woning kon wel gevrijwaard worden.
Koen Baten De garage is volledig vernield, maar de woning kon wel gevrijwaard worden.

Brand vernielt garage aan woning, brandweer kan huis vrijwaren

In de Meiboomlaan in Denderleeuw is deze middag rond 15 uur een garage vernield door een brand. De bewoners waren buiten aan het barbecueën toen ze plots opmerkten dat hun garage in brand stond. Het gebouw sloot aan op de woning, maar de brandweer kon gelukkig voorkomen dat het vuur oversloeg. 

De garage en de inboedel binnenin is wel volledig verloren gegaan bij de brand. Een voertuig stond er gelukkig niet binnen. Ook het dak van de garage is volledig vernield. Wat de oorzaak is van de brand, is op dit moment nog altijd niet duidelijk. Door de brand was er in de Meiboomlaan ook even een korte stroompanne en moest Fluvius ter plaatse komen. De bewoners bleven ongedeerd bij de brand. De woning werd grondig verlucht, maar de eigenaars kunnen vanavond wel in hun eigen bed slapen. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer