Het gemeentebestuur van Denderleeuw huldigt kampioenenploeg BBC Olympia.
rv Het gemeentebestuur van Denderleeuw huldigt kampioenenploeg BBC Olympia.

Gemeente huldigt kampioenenploeg BBC Olympia

Het gemeentebestuur van Denderleeuw heeft de spelers van de ploeg BBC Olympia Heren A gehuldigd op het gemeentehuis. De ploeg werd kampioen in eerste provinciale.

BBC Olympia won vorige maand tegen Black Boys Erpe-Mere en mocht zich na een spannende wedstrijd kampioen eerste provinciale noemen. “BBC Olympia is sinds jaar en dag een dynamische, groeiende basketbalclub. De club kan rekenen op ervaren trainers, coördinatoren, ploegafgevaardigden, ouders, supporters, sympathisanten, enzovoort… en dat werpt zijn vruchten af”, vertelt schepen voor Sport Yves De Smet (LvB). “Als gemeentebestuur hebben we van meet af aan in de club geloofd. Dat bewijzen bijvoorbeeld de vele investeringen in de renovatie van sporthal Lecompte. Als schepen voor Sport ben ik dan ook bijzonder fier met deze meer dan terechte overwinning. In het volgend seizoen mag de ploeg aantreden in tweede landelijke, een perfecte afsluiter van een fantastisch basketbalseizoen.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer