Angela Musuamba Ntembua (5 LAMT), Gracine Muanza (5 LAWE), Amber Michiels, Penina Pots, Zariya Rahmah (allen uit 5 LAWI) en Hanne Minner (6 LAWI) zagen hun poëtische creatie bekroond als één van de vier laureaten in heel Vlaanderen.
rv Angela Musuamba Ntembua (5 LAMT), Gracine Muanza (5 LAWE), Amber Michiels, Penina Pots, Zariya Rahmah (allen uit 5 LAWI) en Hanne Minner (6 LAWI) zagen hun poëtische creatie bekroond als één van de vier laureaten in heel Vlaanderen.

GO! Atheneum is laureaat in Vergiliusvertaalwedstrijd en ontvangt label ‘Olympiadeschool Klassieke Talen’

Het GO! Atheneum Denderleeuw werd bekroond als laureaat van de Vergiliusvertaalwedstrijd.

Naar traditie gaan leerlingen van 5 en 6 Latijn aan de school elk jaar de uitdaging aan om een Latijnse tekst van de Romeinse dichter Vergilius in een mooie originele vertaling te gieten. Dankzij de creaties van Angela Musuamba Ntembua (5 LAMT), Gracine Muanza (5 LAWE), Amber Michiels, Penina Pots, Zariya Rahmah (allen uit 5 LAWI) en Hanne Minner (6 LAWI) werd het Atheneum bekroond als één van de vier laureaten in heel Vlaanderen. 

De leerlingen woonden samen met mevr. Vlaeminck, mevr. Siccard en de directeur, mevr. Van der Stock, de proclamatie bij op de universiteit van Antwerpen, waar ze hun prijzen en diploma in ontvangst namen. De school viel al voor de vierde keer in de prijzen en ontving voor haar jarenlange deelname ook het label ‘Olympiadeschool Klassieke Talen’ van het wedstrijdcomité.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer