2 De passagier uit het rode voertuig moest uit de wagen geholpen worden door de brandweer.
Koen Baten De passagier uit het rode voertuig moest uit de wagen geholpen worden door de brandweer.

Twee gewonden bij frontale aanrijding op Brakelsesteenweg

Op de Brakelsesteenweg in Outer (Ninove) kwam het dinsdag ter hoogte van autohandel Rik Lambert tot een zware aanrijding tussen een Opel en een Hyundai. Daarbij zijn twee personen gewond geraakt.  

Hoe het ongeval kon gebeuren, is nog niet duidelijk. Mogelijks week één van de bestuurders af van de rijbaan waardoor het tot de frontale botsing kwam. Beide voertuigen kwamen op enkele meters van elkaar terecht en zijn rijp voor de schroothoop. De passagier van de Opel moest door de brandweer uit het voertuig geholpen worden. De Brakelsesteenweg was meer dan een uur lang afgesloten voor alle verkeer. Dit zorgde voor een lange file en heel wat verkeershinder. Ook via de vluchtwegen was het ontzettend druk en aanschuiven. 

2
Koen Baten

Bij het ongeval was ook nog een derde wagen betrokken, maar hier bleef de schade aan het voertuig beperkt. Het is niet de eerste zware aanrijding die op die locatie plaatsvond. Vorig jaar was er ook al een aanrijding tussen een jeep en een mobilhome op diezelfde locatie. Ook toen viel er een zwaargewonde. 

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Danny Bael

    ‘Afwijken’ betekent veelal gsm-gebruik...

Lees meer