Geert De Rycke

Verschillende huiszoekingen en arrestaties in kader van drugshandel

Op dinsdag 14 mei werden na intensief onderzoek van verschillende politiediensten vijf huiszoekingen gedaan in opdracht van de onderzoeksrechter in Dendermonde. 

De huiszoekingen vonden plaats in Denderleeuw, Dilbeek, Roosdaal en Ninove. Er werden zes personen gearresteerd op verdenking van drugshandel. De feiten werden nu pas bekendgemaakt. 

Bij de huiszoekingen werd op verschillende locaties een beperkte hoeveelheid van drugs aangetroffen. Er werden drie meerderjarigen uiteindelijk voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Dendermonde. Het gaat om een 18-jarige man uit Denderleeuw, een 19-jarige vrouw uit Roosdaal en een 22-jarige man uit Denderleeuw. De eerste werd aangehouden, de twee anderen werden vrijgelaten onder strenge voorwaarden. 

Een minderjarige werd ook voorgeleid bij de jeugdrechter in Brussel en vrijgelaten onder voorwaarden. Alle verdachten zijn goed gekend bij politie en justitie. 

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Karine Roeland

    Wat betekent 'vrijgelaten onder strenge voorwaarden'? Een preek en 'dit mag je nooit meer doen'? Agenten doen hun job, justitie daarentegen?

  • Leopold Vanhoof

    't Zal daar gezellig geweest zijn zo onder oude bekenden!!!!!

Lees meer