Archiefbeeld Kruispunt Denstraat - N41.
Geert De Rycke Archiefbeeld Kruispunt Denstraat - N41.

Asfalteringswerken op kruispunt N41/Denstraat van 3 tot 10 november

Als laatste fase in de heraanleg van het kruispunt van de N41 en de Denstraat wordt een asfaltlaag aangebracht van 3 tot 10 november.

De werken gebeuren in twee fasen (links en rechts). De zijstraten Denstraat en Hebbestraat worden afgesloten tijdens de duur van de werken. Het verkeer op de N41 richting Hamme kan door op één rijstrook (links of rechts zoals de werken vorderen). Het verkeer richting Dendermonde volgt een omleiding via de Dendermondsesteenweg naar de N470 (Hamsesteenweg). De tonnagebeperking in Grembergen op de N470 wordt tijdelijk opgeheven. Fietsers mogen de N41 niet oversteken. Zij rijden om via de Neerstraat en de fietssnelweg in de beide richtingen. Voetgangers zullen het kruispunt Denstraat blijven kunnen oversteken. Aan de werfzone geldt een snelheidsbeperking van 50 kilometer per uur.

De planning kan wijzigen door weersomstandigheden, onvoorziene omstandigheden of vervroegd einde.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer