Geert De Rycke

Bestuurder onder invloed wil takeling van voertuig vermijden en kruipt achter stuur, politie kan hem staande houden

Bruno V. uit Dendermonde moest zich vrijdagochtend voor de politierechtbank in Dendermonde verantwoorden voor een zware alcoholintoxicatie waarmee hij achter het stuur werd betrapt. De man blies maar liefst 2,4 promille op het moment van de feiten. 

“Ik had gezien dat het marktdag was en wou mijn wagen niet laten takelen. Daarom wou ik men voertuig verplaatsen naar het station, om van daar met de bus naar huis te gaan”, aldus V. De politie kon hem even later echter staande houden en merkte dat de man dronken was. De nacht voordien was het carnaval in Dendermonde en had hij heel de nacht gevierd op café. V. besefte dat hij in de fout ging. Het leverde hem een boete op van 1.600 euro en dertig dagen rijverbod. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer