RV

Chiro Kadee maakt zich op voor Stamenee Kadee

Chiro Kadee uit Appels grijpt het jaarmarktweekend in Appels ook dit jaar weer aan voor haar festival ‘Stamenee Kadee!’. Het driedaagse festival biedt muziek, amusement à volonté en hapjes en drankjes. 

Omdat Stamenee Kadee! dit jaar voor de dertigste keer plaatsvindt, wordt het een feesteditie. Op de terreinen aan de Hoofdstraat worden loungezetels, tafels, stoelen, en blokken voor ‘nagelke klop’ voorzien. Voor de muziek zorgen onder ander Marino Punk, De Jartellen, het Dendermonds Bierkwartet, Coverband Diaz en dj-sets van Dosschy en Hide N Seek. Stamenee Kadee! vindt plaats op zaterdag 13, zondag 14 en maandag 15 juli. Het festival wordt zaterdag traditiegetrouw op gang getrapt met een reuzebarbecue. Op zondag vinden ook een Viking Kubb-toernooi en een Late Night Quiz plaats. Op maandag staan er gedurende de hele dag muziekbands geprogrammeerd. Het gebeuren wordt afgesloten met een openluchtfuif. De toegang is gratis. 

Info: www.chirokadee.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer