Dendermonde Rugby Club steunt goede doel

De Dendermonde Rugby Club toont haar goed hart. Twee projecten mochten in het Clubhuis op de sportcampus in Sint-Gillis elk een cheque van 2.500 euro in ontvangst nemen.

De Wereld van Indra en Lily Care kregen elk een cheque van 2.500 euro van DRC.
Geert De Rycke De Wereld van Indra en Lily Care kregen elk een cheque van 2.500 euro van DRC.

"DRC verdeelt hiermee de opbrengst van haar charity-project tijdens haar jaarlijkse Flanders Open Rugby", zegt voorzitter Peter De Block. "Deze keer werden De Wereld van Indra en Lily Care weerhouden om te ondersteunen." De Wereld van Indra houdt zich bezig met kinderen en jongeren die het omwille van emotionele- of gedragsproblemen moeilijk hebben op school. De organisatie zorgt voor begeleiding op maat om zo de jongeren weer te motiveren en zich een positieve attitude en dito gedrag weer eigen te maken. Lily Care steunt alleenstaande moeders in de derdewereld om in onderwijs voor hun kinderen te kunnen voorzien. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer