Copyright : Geert De Rycke

Dief al 7 dagen op vrije voeten nadat hij kan ontsnappen tijdens overbrenging naar gevangenis

Een dief uit Sint-Niklaas is al bijna een week op vrije voeten nadat hij kon ontsnappen vlak voor zijn overbrenging naar de gevangenis. 

De man had geld gestolen van een taxichauffeur. Bij een daaropvolgende schermutseling had een agent ook enkele klappen gekregen. De verdachte werd daarna overgebracht naar Dendermonde, waar hij verscheen voor de onderzoeksrechter. 

Die besliste om de man aan te houden. Daarna werd hij geboeid en wilde de politie hem overbrengen naar de gevangenis, maar daar liep het grondig mis: de dief nam de benen. Het parket bevestigt de feiten en laat weten dat de man tot op vandaag nog vrij rondloopt. 

11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • frans Venloo

    Dat begrijp ik ook niet goed zijn er geen handboeien maar door de besparingen en anders handen op de rug boeien zo eenvoudig is het

  • Rudi Swinnen

    Ik woon in Thailand en gevangenen worden vervoerd met kettingen tussen hun benen .Die lopen niet weg .

Lees meer