KSA Sint-Arnout viert 95ste verjaardag

Een tentoonstelling vol nostalgie, een kindernamiddag, een party en spelnamiddag met ouders. Daarmee bouwt KSA Sint-Arnout van Sint-Gillis haar feestweekend uit. Het zorgt voor een gezellige drukte op de terreinen van Jeugd Zonder Dak aan de Torrestraat, de thuisbasis van de KSA. 

4 De kinderen mochten met Theater Hoetchatcha bouwen aan een grote speeltuin.
Geert De Rycke De kinderen mochten met Theater Hoetchatcha bouwen aan een grote speeltuin.

Voor de kindernamiddag zaterdag kwam Theater Hoetchatcha langs, met haar voorstelling De Werf. Alle aanwezige kinderen mochten helpen bouwen aan een grote speeltuin op de jeugdsite. Partyband Morenko zorgde 's avonds voor ambiance. 

Bij KSA Sint-Arnout lopen ze een heel weekend in hun nopjes. "Het is echt een eer om dit feest te kunnen vieren", zegt hoofdleider Jelte Baessens. "We zijn iedereen dankbaar die ons met deze jeugdwerking voorgegaan is. Wij schrijven verder aan het fantastische verhaal waarvan elke oud-leider een stukje heeft meegeschreven. Maar we kijken ook vooruit, naar nog meer fantastische zondagen die voor ons liggen en waar tientallen enthousiaste KSA'ers zich keihard amuseren." 

Voor het feestweekend tekenen ook veel oud-leiders present. "Het is ondertussen ruim 20 jaar geleden dat ik hier leider was", zegt Timothy Vermeir. "Het is een plezier om te zien hoe jonge mannen nu in dezelfde KSA-sfeer elke zondag opnieuw het beste van zichzelf geven. Ondertussen heb ik zelf twee zonen bij de KSA en ik zet ze elke week in het volste vertrouwen af voor een namiddag plezier."

4
Copyright : Geert De Rycke
4
Copyright : Geert De Rycke
4
Copyright : Geert De Rycke

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer