2
Geert De Rycke

Mini-openluchtfestival op unieke locatie aan Dender

Achter het scoutsterrein in Dendermonde vond vanmiddag een mini-openluchtfestival ‘Humble’ plaats aan de nieuwe sluis die enkele jaren geleden daar aangelegd werd. Twee jongens hebben hun schouders onder dit initiatief gezorgd en richtte een kleine beachlounge in met een glazen podium zodat het water zichtbaar was. “Het is al de derde keer dat we dit organiseren, maar met deze mooie temperaturen leek het ons wel leuk om een unieke locatie te zoeken”, zeggen Bram De Wilde en Tuur Luinstra. 

2
Geert De Rycke

Een honderdtal bezoekers kwamen langs achter het scoutsterrein om te genieten van een gezellige namiddag met optredens en muziek. Met enkele strandstoelen was het een ontspannende namiddag. “Normaal gezien organiseren we dit binnen, maar met deze temperaturen is deze locatie uniek", klinkt het. Om dit festival te organiseren moesten ze op de goodwill rekenen van Waterwegen en Zeekanaal en voor een prijsje mochten ze dit hier organiseren. “Wij zijn dankbaar voor deze kans. We hebben ook genoeg water voorzien om iedereen voldoende te kunnen verkoelen", aldus Bram. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer