2 Steekpartij Baasrode.
Koen Baten Steekpartij Baasrode.

Ruzie over hond loopt uit de hand: man neergestoken

Bij een ruzie op in de Fabriekstraat in Baasrode is een man een paar keer in de arm gestoken en gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Het 40-jarige slachtoffer van Letse origine, zou samen met een vriend de hond van de dader hebben lastig gevallen. Hierdoor ontstond een discussie die uiteindelijk eindigde in een steekpartij. 

De eigenaar van de honden was op dat moment op bezoek bij zijn ex-vriendin, op het moment dat twee mannen, vermoedelijk onder invloed van alcohol, passeerden langs het huis en het dier opmerkten. Ze begonnen de honden te aaien en lastig te vallen. “Door het geblaf van de dieren kwam de eigenaar terug naar buiten en sprak hij de twee personen aan. Uiteindelijk ontstond er een discussie, die eigenlijk erger werd voorgedaan dan ze was”, aldus de ex-vriendin.

2 Het incident ging gepaard met heel wat bloedverlies.
Koen Baten Het incident ging gepaard met heel wat bloedverlies.

Plots liep het baasje van de honden naar binnen en kwam hij naar buiten met een groot keukenmes. De stoppen sloegen toen even helemaal door en hij deelde enkele steken uit aan een van de mannen. Hij werd geraakt in de arm en gewond naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer verkeert niet in levensgevaar. “We hebben die twee personen nooit eerder gezien of er is geen voorgeschiedenis, maar ze hebben mijn ex-partner ook wel uitgedaagd”, klinkt het. 

De vriend van het slachtoffer kreeg een kopstoot van de dader. Uiteindelijk werd de razende man opgepakt door de politie en meegenomen voor verhoor. De straat werd even afgezet door de politie, maar uiteindelijk moest het parket niet langskomen om vaststellingen te doen. 

10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • ann van assche

    In wat voor wereld leven wij???

  • Marc Statham

    Wat een domme reacties weer, dus als er iemand je hond wat plaagt mag je die persoon zomaar neersteken ? sommige makeren echt wel iets in hun bovenkamer.

Lees meer