Het promofilmpje eindigt met een prachtig beeld van een steigerend Ros Beiaard.
RV Het promofilmpje eindigt met een prachtig beeld van een steigerend Ros Beiaard.

Stad lanceert promofilmpje: dronebeelden tonen alle moois om te eindigen met steigerend Ros Beiaard

Net voor het jaareinde lanceert het stadsbestuur van Dendermonde een nieuw promotiefilmpje voor de stad. Dat is te bekijken via Youtube, de stadswebsite en sociale media. 

Aan de hand van dronebeelden wordt al het moois dat de stad en de deelgemeenten te bieden hebben in beeld gebracht. Historische en moderne gebouwen, volkse evenementen en feesten, gelach en gedans, verenigingen, academie en scholen, groen en water, het komt allemaal in beeld. De kijker vliegt als het ware over stad. Starten doet het promofilmpje aan de Hollandse Kazerne, aan de poort waarachter het Ros Beiaard staat. Onderweg zijn ook de stoere wildemannen, de knaptanden en de dansende Reuzen te zien. En als apotheose op het einde komt het steigerende Ros Beiaard prachtig in beeld. 

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Rudi Van Goethem

    Geluk dat men beelden van de Grote Markt hrrft getoond toen er nog terrasjesavonden waren en er nog een "Jardin" was. Nu is alles dood. Leve de fabriek.

Lees meer