Geert De Rycke

Twee nieuwe speeltoestellen voor Wastijnepark

Het Wastijnepark in de Boonwijk in Sint-Gillis-Dendermonde is twee nieuwe speeltoestellen rijker. Die werden geplaatst door personeel van de technische dienst van de stad Dendermonde. 

Hiervoor werden eerst de oude speeltoestellen verwijderd. “Die waren versleten en dus aan vervanging toe”, zegt schepen van Jeugd Nele Cleemput (CD&V). “In de plaats zijn nu een staande wip en een pendelwip voorzien. Die toestellen zijn gemaakt uit robuust robiniahout, wat hen perfect doet passen in de natuurlijke omgeving van het park. Ze sluiten ook mooi aan bij de rest van de toestellen, een vogelnestschommel en een kabelbaan, en bij de picknickset die al langer in het Wastijnepark aanwezig is.” 

De twee nieuwe speeltoestellen moeten kinderen uit de buurt extra speelplezier bezorgen. “Het is zeker een nuttige investering, want dit park wordt heel druk bezocht door kinderen”, zegt Cleemput. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer