2 De parking aan het station kon de hevige regenval duidelijk niet volgen.
RV De parking aan het station kon de hevige regenval duidelijk niet volgen.

Video. Wolkbreuk veroorzaakt korte wateroverlast in Dendermonde: Stationsparking loopt onder water, ook aan forten heel wat wateroverlast

De hevige regenbui van woensdagavond heeft ook in Dendermonde voor wat problemen gezorgd met wateroverlast. De stationsparking van Dendermonde stond door de regen volledig blank waardoor reizigers door enkele plassen moesten stappen om hun auto te gaan halen. Pendelaar Wouter Rogiers zag er een ludieke actie in. “Misschien moet de NMBS een paar regenlaarzen cadeau doen aan de reizigers bij dit soort weersomstandigheden”, lacht Rogiers. “Of een betere afwatering kan ook helpen, ik zal dit probleem verder aankaarten”, klinkt het. 

Ook in Grembergen ter hoogte van de Lidl supermarkt waren heel even problemen. De brandweer kwam kort ter plaatse, maar ook hier was de hinder al vrij snel opgelost. Ook aan de Brusselse forten was er wateroverlast en stond de Burgemeester Portmanslaan onder water. “Het water stond er tot aan de voordeuren van de mensen”, zegt Thomas Allaer die er langsreed met zijn wagen. 

2 De stationsparking in Dendermonde liep onder water door de hevige regenval.
RV De stationsparking in Dendermonde liep onder water door de hevige regenval.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • rony de bilde

    De riolering in dendermonde word niet goed onderhouden er is een riool al 2 jaar verstopt word niets aan gedaan

Lees meer