8
Geert De Rycke

Walking Dender mooie start van zonovergoten kermisweekend

Veel volk, lekker eten en leuke randanimatie. De basisingrediënten voor de jaarlijkse Walking Dender in Dendermonde waren ook dit jaar aanwezig. De start van het Dendermondse kermisweekend kreeg er zelfs een zonovergoten sausje bovenop.

De Walking Dender was dit jaar al aan de twaalfde editie toe, maar sleet zit er op het initiatief duidelijk niet. In de Dendermondse binnenstad was het voor deze culinaire markt over de koppen lopen. Aan de verschillende kraampjes langs de oevers van de Oude Dender was het meestal aanschuiven om iets lekkers te eten en te drinken te krijgen. Het parcours strekte zich meterslang uit langs Grote Markt, Kerkstraat, Justitieplein, Franz Courtensstraat, Werf, Koningin Astridlaan en Vlasmarkt. “We zijn blij dat er nog altijd zoveel volk houdt van onze Walking Dender”, zegt Johan De Backer, voorzitter van het Feestcomiteit Dendermonde. “Het staat dan ook steevast borg voor een gezellige avond. Bezoekers komen veel volk tegen die ze kennen en proeven ondertussen van lokale gerechten, barbecuehapjes of uitheemse specialiteiten.” Ook de randanimatie viel in de smaak. Zo gaven diverse dansgroepen optredens langs het parcours.

8
Geert De Rycke
8
Geert De Rycke
8
Geert De Rycke
8
Geert De Rycke
8
Geert De Rycke
8
Geert De Rycke
8
Geert De Rycke

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer