2 Dodelijk ongeval Destelbergen.
Wouter Spillebeen Dodelijk ongeval Destelbergen.

Bestuurder van dodelijk ongeval in Destelbergen aangehouden: hij was dronken en reed te snel

De bestuurder van het dodelijk ongeval in Destelbergen was dronken en reed te snel. Dat is bevestigd aan VTM NIEUWS. Bij het ongeval gisteren kwam een 20-jarige jongen om het leven, drie andere personen die bij de bestuurder in de wagen zaten, zijn zwaargewond.

Het ongeval vond plaats op de Dendermondsesteenweg ter hoogte van het kruispunt met de Ter Ramenlaan. Een auto met vier inzittenden van 19 en 20 jaar oud reed rond 9 uur in op een elektriciteitspaal. Een van de inzittenden kwam om het leven, drie anderen zijn zwaargewond.

De bestuurder van de wagen was dronken en reed te snel. Dat heeft het parket bevestigd aan VTM NIEUWS. De man is intussen aangehouden door de onderzoeksrechter. 

2 De compleet verhakkelde wagen waarin de vier jongeren zaten.
Wouter Spillebeen De compleet verhakkelde wagen waarin de vier jongeren zaten.

66 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • filip de lamonica

    Iedereen heeft wel een eigen mening hieromtrent maar het zal maar jouw kind zijn ! Wie zonder zonde is en nog nooit met meer dan 2 pintjes achter het stuur zat , hij werpe de eerste steen ! Wie zal hier de juiste oplossing voor hebben voor dat alcohol en snelheidsprobleem ? Sterkte voor iedereen in deze zaak en hun familie's want dat gaan ze zeker nog kunnen gebruiken !

  • Roger Rymen

    The never ending story: 1) dronken rijden en 2) dag erop vrijgelaten.

Lees meer