Elza is tevreden met de eerste kaartjes.
WZC Kouterhof Elza is tevreden met de eerste kaartjes.

En of de oproep gehoor vindt: daar zijn de eerste kaartjes voor 106-jarige Elza!

Op 1 december viert Elza Roels haar 106de verjaardag in het WZC Kouterhof in Destelbergen. Om haar te verrassen lanceerde het verplegend personeel een oproep om massaal kaartjes te sturen voor de jarige. Een oproep die wij graag steunden. En met succes want de eerste kaartjes vielen deze week in de postbus van de bijna jarige!

“Zoals verwacht is ze er heel blij mee en verrast dat er zo vroeg aan haar wordt gedacht. Wij gebaren alsof we van niks weten”, lacht het personeel dat de actie op poten zet. “Nog eens een warme oproep om ons Elza terug een groot plezier te doen. Vorig jaar zijn er 133 kaartjes toegekomen voor een pracht van een dame die ons altijd met open armen, een stralende glimlach, een dikke knuffel en kus ontvangt voor haar verzorging of voor een praatje te maken. Wie wil er zo lief zijn een klein gebaar te maken en een kaartje toe te sturen voor haar 106de verjaardag. Eén adres”, meldt het personeel. Dat kan naar Woon- en zorgcentrum Kouterhof, Elza Roels, Kouterlaan 21 in 9070 Heusden. Doen!

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer