De inrit van warenhuis Spar gaat een weekje dicht voor wegenwerken.
Didier Verbaere De inrit van warenhuis Spar gaat een weekje dicht voor wegenwerken.

Inrit van Spar wordt veiliger aangelegd

De gemeente Destelbergen gaat de inrit van warenhuis Spar aan de Dendermondesteenweg veiliger inrichten. Vandaag moeten auto’s er het fiets- en voetpad kruisen. Van 9 tot 13 december worden er werken uitgevoerd.

De Spar heeft ook een in- en uitrit via de Koedreef. Aan de inrit op de Dendermondesteenweg wordt het verzakte voetpad heraangelegd en komt een nieuw fietspad in rode asfalt. Eén parkeerplaats verdwijnt zodat fietsers beter zichtbaar zullen zijn voor het afslaand verkeer. Tijdens deze werken wordt de inrit langs de Dendermondesteenweg afgesloten. 

Voor het verkeer op de Dendermondesteenweg is er geen hinder. Fietsers en voetgangers moeten ter hoogte van de werkzone oversteken naar de overzijde van de steenweg via het zebrapad op het verkeersplateau aan de gemeenteschool. De werken kosten 17.500 euro.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer