2 Turnclub Athena gaat door naar de finale.
VTM Turnclub Athena gaat door naar de finale.

Turnclub Athena stoot rechtstreeks door naar finale Belgium’s Got Talent

Het demoteam van turnclub Athena uit Destelbergen heeft een ticket beet voor de finale van Belgium’s Got Talent op VTM. De jury stemde hen in de liveshow vrijdagavond rechtstreeks naar de finale op 20 december.

Athena verzilverde eind september reeds een ticket voor de volgende ronde van Belgium’s Got Talent (BGT). Ze kregen lovende commentaren van de jury en de kijkers stemden massaal voor hen en beloonden hen met de ‘golden buzzer’. Vrijdagavond mochten 29 gymnasten tussen 11 en 26 jaar opnieuw het beste van zichzelf geven in de eerste televisieshow.

2 Athena kreeg opnieuw lovende commentaren van de jury.
VTM Athena kreeg opnieuw lovende commentaren van de jury.

Vrijdagavond kon Athena juryleden An Lemmens, Dan Karaty, Stan Van Samang en Niels Destadsbader makkelijk overtuigen voor een plaats in de finale. “Een act om stil van te worden. Al 2 keer op rij laten de meisjes van Turnclub Athena de monden openvallen met hun prachtige performance. Goed om meteen de allereerste keuze van de jury te worden”, klonk het. “Het was briljant”, zegt ook choreograaf Dan Karaty. 

“We zijn enorm tevreden met deze finaleplaats maar gaan nu keihard trainen om een nog straffere act in de finale neer te zetten”, zegt Annick De Klerck van Athena.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer