7 Rita moet wellicht op zoek naar een ander appartement: "Ik zie het niet meer zitten."
Klaas De Scheirder Rita moet wellicht op zoek naar een ander appartement: "Ik zie het niet meer zitten."

Exclusief voor abonnees

“Verwarming herstellen? Jullie moeten er toch binnen 6 maanden uit”: nieuwe eigenaar flatgebouw praat mond voorbij tegen bewoonster

Wat begon met een kapotte mazoutketel, eindigt in een nachtmerrie voor 20 gezinnen die op de Bisschoppenhoflaan 366-368 wonen in Deurne. In plaats van een herstelde ketel, kregen ze te horen dat ze allemaal hun appartement binnen 6 maanden moeten verlaten. Het gebouw werd opgekocht door Perfect Flats. Dat bedrijf koopt stelselmatig huurblokken op om ze nadien om te bouwen tot studio’s voor expats. Het wordt stilaan een fenomeen op de Bisschoppenhoflaan, waar ondertussen al vier blokken opgekocht zijn. 

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

19 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jens Vranckx

    immo kantoren en sleutel op de deurbedrijven geraken veel te makkelijk aan hun geld. Ze kopen alles op voor de particulier er de kans voor krijgt. En de nieuwe huizen/appartementen zijn veel te klein, je kan amper nog een bed en kleerkast op de kamers zetten. Maar dan zouden wij ons moeten aanpassen omdat zij zoveel mogelijk geld er uit willen slaan? Dat blijft toch ook niet duren.

  • Michel Van der Hoydowch

    Daarom is het veiliger om eigenaar te zijn ipv huurder . Van jongs af flink werken en sparen voor eigen woonst is wijs.

Lees meer