Louis Van Gaal was de centrale gast in de talkshow NUMBER ONE.
ANP Louis Van Gaal was de centrale gast in de talkshow NUMBER ONE.

Antwerp FC stelt talkshow NUMBER ONE uit naar “volgend historisch moment”

De talkshow NUMBER ONE zou normaal donderdagavond live uitgezonden worden op haar digitale kanalen, HLN.BE en Play Sports van TELENET. Maar de nieuwe maatregelen tegen het coronavirus maken het onmogelijk om de talkshow te laten doorgaan. Daarom wordt NUMBER ONE uitgesteld naar een nieuw moment.

Louis van Gaal, de centrale gast in Number One, kan door het negatieve reisadvies van Nederland niet naar Antwerpen reizen. De ex-RAFC speler keek uit naar een terugkeer naar de Bosuil waar hij 4 seizoenen speelde. “Dit is heel erg jammer maar helaas een noodzakelijke beslissing. Bij een volgend historisch moment voor de club kom ik met veel plezier naar Antwerp.”

“De tafel voor de talkshow, gemaakt uit de oude zitbanken van tribune 2, was klaar. Gastheer Kobe Ilse had een leuke tv-avond voorbereid maar uitstel is geen afstel. De plannen voor Number One gaan even de koelkast in maar worden daar op het gepaste moment met veel enthousiasme terug uitgehaald”, klinkt het bij de club.

“Royal Antwerp Football Club voelt enorm veel steun van zijn supporters in aanloop naar de bekerfinale van zaterdag. Dit betekent meer dan ooit heel veel voor onze spelers en technische staf, ook al droomden wij van een finale met ons rood-witte legioen erbij. We steunen het bericht van onze supporters om de finale op een veilige manier te volgen en doen een warme oproep om alle rood-witte sjaals en vlaggen buiten te hangen. Zo zal heel Antwerpen, en ver daarbuiten, rood en wit kleuren.”

Lees meer