In een Repair Café kan je kapotte spullen laten herstellen.
Facebook In een Repair Café kan je kapotte spullen laten herstellen.

Geef uw spullen tweede leven in het Repair Café

Hebt u spullen die een beetje kapot zijn, maar nog te goed om weg te gooien? Kom het samen met een vrijwilliger op zondag 16 juni herstellen tijdens het Repair Café in dienstencentrum Kronenburg in de Van Duyststraat in Deurne.  

Vrijwilligers helpen u tijdens het Repair Café van 13.30 tot 16.30 uur met naaien, plakwerk en repareren van elektro en fietsen. U kan ook uw messen laten slijpen. “Kleren, meubels, elektronische toestellen, fietsen of speelgoed, we maken het allemaal”, luidt het. “Door zaken te laten herstellen, spaart u geld en materialen uit. U moet immers geen nieuw toestel kopen en voorkomt het afval dat nieuwe producten meebrengen. Samen gaan we voor herstellen in plaats van weggooien en verkleinen we zo onze ecologische voetafdruk.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer