Yasmine overleed tien jaar geleden.
Photonews Yasmine overleed tien jaar geleden.

Vlaanderen Feest! brengt ode aan overleden Nederlandstalige zangers

Voor het kasteel Sorghvliedt, in het gelijknamige Hobokense park, vindt dit jaar opnieuw ‘Vlaanderen Feest’ plaats. De familiedag brengt een ode aan overleden Nederlandstalige zangers als Luc Devos, Yasmine, en Zjef Vanuytsel.

Wigbert, Astrid Nijgh en Lennaert Maes treden om 20 uur op onder de naam ‘Door de overlevenden’. Ze coveren vanaf 20 uur nummers van onder meer Ramses Shaffy, Luc Devos, Zjef Vanuytsel en de tien jaar geleden overleden Yasmine.

De dag begint om 15 uur met ‘Zannemie en de bende’, muziek en verhalen voor kinderen en hun ouders. In het park Sorghvliedt brengen ze hun nieuwste show ‘Puree kan je bij ons niet eten’.

Doorlopend kan je ijsjes bestellen bij IJsco Ali, de goochelende ijscoman. Er zijn volksspelen en een barbecue. Alle optredens zijn gratis.

Wie vragen heeft over zelfdoding, kan anoniem contact opnemen met de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer