Sportoase Beringen
Karolien Coenen Sportoase Beringen

Sportoase be-MINE opent deuren tot middernacht

Vanavond en morgenavond is Sportoase be-MINE Beringen uitzonderlijk open tot middernacht voor ‘Midnightswimming’. Sportoase biedt zo alle klanten en bezoekers graag de mogelijkheid om bij deze extreem warme dag- en avondtemperaturen extra verfrissing te zoeken in een aangename omgeving. 

Sportoase be-MINE Beringen stelt op beide dagen zowel het binnenzwembad als de buitenvijver open tot middernacht. Speciaal voor deze twee avonden lanceert Sportoase ook een ‘nachttarief’ van € 4,70 per persoon voor wie na het gebruikelijke sluitingsuur van 21u30 komt zwemmen. Iedereen is alvast welkom voor een frisse duik, in een sfeervol verlichte en unieke omgeving met aangepaste muziek. Eerder maakte ook Dommelslag Pelt al bekend woensdagavond open te blijven tot middernacht.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer