2 Temptation Saartje liet haar veelbesproken tattoo 'Don't Stop' verfraaien met twee pistolen.
Henk Deleu Temptation Saartje liet haar veelbesproken tattoo 'Don't Stop' verfraaien met twee pistolen.

"Don't stop ... of ik schiet"

Saartje Polomé, verleidster in Temptation Island, heeft haar veelbesproken tattoo 'Don't Stop' laten verfraaien. Ze deed dat in de shop van Tattoo Mike in Kortrijk, door er op haar venusheuvel twee pistolen bij te laten zetten - met lange lopen. "Want een kleintje is maar niets", lacht ze.

De VIJF-publiekstrekker, waarin verleiders en verleidsters alles uit de kast halen om de relatie van vier koppels kapot te maken, kreeg maandagmiddag een extraatje in de shop van gewezen deelnemer Tattoo Mike op de Vlasmarkt. Verleidster Saartje Polomé (20) uit Groot-Bijgaarden, die toen ze 16 jaar was seks had met een tatoeëerder en na de daad 'Don't Stop' op haar venusheuvel liet zetten, liet er die tattoo verfraaien, met twee pistolen en tierlantijntjes, zoals bloemen.

2
Henk Deleu

Veel vraag

Benny Zwertvagher (29) uit Kortrijk, de medewerker van Tattoo Mike die haar tattoo onder handen nam, liet zich niet verleiden. "Ik blijf altijd geconcentreerd, want de tattoo is voor de rest van haar leven. Er is veel vraag naar tattoos op venusheuvels. Zo liet een lingeriemodel hier een diamantje zetten. Andere voorbeelden zijn tattoos met de tekst 'kiss this' of in de vorm van een strikje. We zetten, zolang Temptation Island loopt, tattoos met de tekst 'Don't Stop' voor 50 euro in plaats van 80 of 100 euro. Het hangt ervan af hoe groot de poes is (lacht)", aldus Zwertvagher.

Gewoon tof

Saartje is tevreden met het resultaat. "Ik lig er niet wakker van dat sommige mensen zo'n tattoo vulgair vinden. Het is gewoon tof. Wat de mensen nog mogen verwachten van Temptation Island? Dat het beeld van lieve Saartje definitief zal veranderen." (LPS)

Lees meer