Mozkito

Betrokkene van zwaar verkeersongeval verkeert niet in levensgevaar

Het slachtoffer van het zware verkeersongeval van woensdagmiddag verkeert gelukkig niet in levensgevaar. Dat laat het parket Halle-Vilvoorde weten.

Het ongeval gebeurde rond 12 uur op de E40 richting Brusselse ring, net voorbij het tankstation van Groot-Bijgaarden. “Een vrachtwagen merkte de file voor hem te laat op en reed een bestelwagen aan”, verklaart woordvoerder Gilles Blondeau van het parket Halle-Vilvoorde. Die trucker zelf verklaarde ook aan ons dat hij de remlichten van zijn voorligger niet opmerkte. “De bestelwagen reed door deze aanrijding tegen een andere vrachtwagen voor hem. De chauffeur van de bestelwagen (een veertiger red.) werd afgevoerd naar het ziekenhuis, maar bevindt zich niet in levensgevaar.”

Een alcohol- en drugtest van de aanrijdende vrachtwagenchauffeur waren negatief. Er werd door eht parket geen verkeersdeskundige aangesteld. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer