2 Burgemeester Willy Segers (N-VA) had gehoopt op een kordate reactie van het parket Halle-Vilvoorde na het incident dat zich maandag afspeelde in het park aan het gemeentehuis.
Mozkito Burgemeester Willy Segers (N-VA) had gehoopt op een kordate reactie van het parket Halle-Vilvoorde na het incident dat zich maandag afspeelde in het park aan het gemeentehuis.

Exclusief voor abonnees

Jongeren slaan vader (24) in elkaar met whiskyfles: “De zoveelste keer... Waarom lopen die nog altijd rond?”

Burgemeester Willy Segers (N-VA) heeft het gehad met enkele hangjongeren die sinds een paar maanden amok maken in de gemeente. Druppel die de emmer doet overlopen is een incident waarbij een 24-jarige papa voor het oog van zijn kinderen met een whiskyfles bewerkt werd door de hangjongeren. Ze krijgen een plaatsverbod. “De daders werden niet voorgeleid en dat krijg je niet meer uitgelegd aan politie of inwoners”, zegt hij.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

56 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Marc Vleugels

    Bedankt Hassan. Dat hoor ik (eindelijk) eens graag.

  • Rudi Bollaerts

    Dat is onze maatschappij of zover hebben we het laten komen er is totaal geen respect meer en straffen worden toch niet uitgesproken we leven in de far west .

Lees meer