thinkstock

Meer dan 40 km/u te snel met gehuurde Porsche

Een vrouw kwam deze week goed weg voor de Halse politierechtbank nadat ze op 11 februari vorig jaar met hoge snelheid werd geflitst in Dilbeek. Zelf zegt ze de overtreding niet begaan te hebben, maar wel een man die intussen haar ex-vriend is.

De gehuurde Porsche die op naam van de beklaagde stond werd vorig jaar aan 91 kilometer per uur geflitst waar maar vijftig is toegelaten. De vrouw gaf aan haar niet te herinneren dat zij met die wagen heeft gereden en dat haar ex-vriend de Porsche gehuurd zou hebben op haar naam. De advocaat gaf aan dat de vrouw ondanks haar job het financieel niet breed heeft en in collectieve schuldbemiddeling zit. Door dat laatste kon de rechter onder de minimumboete gaan: veertig euro en een rijverbod van vijftien dagen. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer