Wegenwerken
Mozkito Wegenwerken

Rioleringswerken in Roelandsveldstraat en Tennislaan: einde voorzien in 2020

Op 14 oktober starten de werken in de Roelandsveldstraat en de Tennislaan. De vernieuwing van de riolering en het wegdek zal ongeveer een jaar in beslag nemen.

Na de werken van het masterplan Dilbeekse kern zijn de Roelandsveldstraat en Tennislaan aan de beurt. Er zal een nieuw gescheiden rioleringsstelsel aangelegd worden zowel in de Roelandsveldstraat als de Tennislaan. In de Tennislaan worden ook parkeerplaatsen aangelegd, aan het Roelandveld krijgen de huidige parkings een opknapbeurt. Naast de wegenis zullen ook nieuwe bomen en groenzones voorzien worden. Er is een omleiding voorzien langs de Kasteelstraat, de d’Arconatistraat en de Molenbergstraat. De werken duren ongeveer tot september 2020. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer