2 Bij de brand brandde een van de twee dakappartementen volledig uit.
Mozkito Bij de brand brandde een van de twee dakappartementen volledig uit.

Twee slachtoffers van brand stierven aan CO-intoxicatie

De twee mannen die vorige week vrijdag om het leven kwamen bij een zware brand in Dilbeek, stierven na een CO-intoxicatie. Kwaad opzet wordt uitgesloten.

De zware uitslaande brand in de Baron Robert de Vironlaan werd vrijdagochtend opgemerkt door voorbijgangers. De hulpdiensten snelden massaal ter plaatse en troffen in het dakappartement twee levenloze lichamen aan. Het zou niet gaan om mannen die de flat huurden.

“Uit de autopsie is gebleken dat de twee personen gestorven zijn door een CO-intoxicatie”, meldt Gilles Blondeau, dienstdoend procureur des Konings van het parket Halle-Vilvoorde. “Er zijn geen elementen die wijzen op kwaad opzet. Gezien de identiteit van de twee personen nog niet vaststaat, zal er bijkomend DNA-onderzoek worden uitgevoerd.” 

2 Een branddeskundige, het labo en een wetsdokter voerder vrijdag al een uitgebreid onderzoek in het appartement.
Mozkito Een branddeskundige, het labo en een wetsdokter voerder vrijdag al een uitgebreid onderzoek in het appartement.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer