Photonews

Vrouw beschoten vanuit bestelwagen in Dilsen-Stokkem: “Mogelijk relationeel conflict”

Bij een schietincident in het centrum van het Limburgse Dilsen-Stokkem is een vrouw gewond geraakt toen ze onder vuur werd genomen vanuit een bestelwagen. De politie is een zoekactie gestart. Parket Limburg heeft een gerechtsdeskundige ter plaatse gestuurd om de omstandigheden te onderzoeken.

Het incident deed zich donderdagavond rond 21.15 uur voor aan de sporthal op het Koning Boudewijnplein te Dilsen-Stokkem. “Een 42-jarige vrouw werd door een nog onbekende schutter onder vuur genomen en geraakt aan het dijbeen. Ze verkeert niet in levensgevaar. De lokale politie deed de nodige vaststellingen. Er is een deskundige van Parket Limburg aanwezig”, zegt Bruno Coppin van het parket. “Het onderzoek is volop bezig en wordt uitgevoerd  door de PZ Maasland. Op dit moment kunnen we nog niets zeggen over de omstandigheden van het schietincident. Mogelijks kaderen de feiten zich in een relationeel conflict. De schutter zou zijn weggereden in een bestelwagen met Nederlands kenteken in de richting van Nederland.”

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Baldr VanHoek

    Het zal niet blijven in de privésfeer als de politiek hun inconsequenties blijft doorzetten ivm Corona. Uiteindelijk gaan zij ook aan de beurt komen.

  • Ruben Beylemans

    Veel beterschap voor deze vrouw en erg jammer dat het zo moet aflopen.De man had in alle omstandigheden moeten rustig houden.Ruzies gebeuren en hoe fel het ook is, geweld lost nooit op.

Lees meer