logo Duffel
Antoon Verbeeck logo Duffel

27 straten doen mee aan Burendag

27 straten in Duffel doen deze vrijdag mee aan de zesde editie van de Burendag. De bedoeling van Burendag is om in zoveel mogelijk straten de buren op te trommelen om hun stoel op de stoep te zetten en een praatje te slaan. Op die manier krijgt het sociaal contact tussen buren een extra impuls. 

Het gaat om volgende straten en wijken: Spoorweglaan, Rietlei, Beukheuvel, Waarloossteenweg, Segershoevestraat, Arenbergstraat, Leopoldstraat, Senthout, Kremerslei, Zijpstraat, A. Stocletlaan, Dokter Jacobsstraat, Hoevelaan, Itterbeek, Oude Liersebaan, Wandelingstraat, Emiel Van Hammestraat, Groenstraat, Meertsveldstraat, Lintsesteenweg, Rechtstraat, Lisstraat, Naalstraat, Mouriaulaan, Heidestraat, Handelsstraat en Wouwendonkstraat. “Deze straten kunnen een gratis geschenkmand vol ‘Korte Keten’-producten ophalen bij Recht van ’t Veld tijdens de openingsuren. Deze lekkere producten kunnen de initiatiefnemers alvast delen met hun buren. Ook al ben je niet ingeschreven, zet zeker je stoel buiten op vrijdag 24 mei en neem even de tijd om met je buren een praatje te maken. Een eenvoudig en leuk idee om elkaar beter te leren kennen”, aldus schepen van Wijkwerking Lili Stevens (CD&V).

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer