Antoon Verbeeck

Consultatiebureau voor het Jonge Kind verhuist naar zorgcampus Duffel-Oost

Het Duffelse consultatiebureau voor het Jonge Kind huist vanaf september op de zorgcampus in de Kwakkelenberg in Duffel-Oost. Wegens de uitbreiding van het Sint-Norbertusinstituut was Kind en Preventie genoodzaakt te verhuizen. 

Het lokaal bestuur Duffel ging mee op zoek naar een nieuwe locatie. Het consultatiebureau van Duffel huisde jarenlang in de Stationsstraat, naast het Sint-Norbertusinstituut. “In onze zorgcampus vonden we de ruimte om het consultatiebureau een nieuwe thuis te geven,” aldus schepen van Zorg, Welzijn en Gezinnen Luc Van Houtven (CD&V). “Zo werden de voormalige kantoren van de sociale dienst van het OCMW omgebouwd tot wachtzaal, vergaderruimte, buggyruimte en een verpleegsters- en dokterslokaal.” Vanaf 3 september kan je er met je baby terecht voor wegingen, metingen en vaccinaties. De werking loopt ongestoord door van augustus op september.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer