2 Het dodelijk ongeval gebeurde op Beukheuvel, op de grens van Duffel en Koningshooikt
Klaas De Scheirder Het dodelijk ongeval gebeurde op Beukheuvel, op de grens van Duffel en Koningshooikt

Frontale botsing kost leven aan 35-jarige vader van twee jonge kinderen

De 35-jarige E.D.B. uit Putte is in de nacht van vrijdag op zaterdag overleden na een frontale botsing op de Beukheuvel in Duffel. De man laat een vrouw en twee jonge kinderen achter.

“Het ongeval gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag, wij kregen de oproep binnen rond 20 voor 4. Op de Beukheuvel, gelegen op de grens van Duffel met Koningshooikt (Lier), week een wagen komende vanuit Duffel van zijn rijbaan af. Hij reed frontaal in op een auto die uit de andere richting kwam”, zegt woordvoerder van politiezone Lier Magalie Derboven.

“De automobilist van de ene wagen -een 35-jarige man uit Putte- raakte bij de botsing zwaargewond en werd meteen naar het UZA gevoerd. Daar overleed hij later aan zijn verwondingen. In de tweede wagen zat een gezin met twee kinderen, dat net terugkeerde van een skivakantie in het buitenland. Deze vier inzittenden raakten lichtgewond, zij werden voor verzorging naar het ziekenhuis van Lier gebracht.”

“De plaats van het ongeval werd een tijdlang afgesloten voor het verkeer, maar dit veroorzaakte weinig hinder. Een verkeersdeskundige van het parket onderzoekt de zaak, maar hoe het ongeval precies kon gebeuren is nog niet duidelijk.”

2
Klaas De Scheirder

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Nicolas gahete

    Onze goede vriend Erik,rust zacht mateke xxx

Lees meer