Deejay doet dansen op skywalk Sint-Rombouts

“De main stage van Tomorrowland was heel zot, maar dit is zo mogelijk nog zotter.” Deejay Nico Morano realiseerde woensdagavond een hoogstandje door op te treden bovenop de skywalk van de Sint-Romboutstoren.

De housedeejay uit Weerde (Zemst) is al een tijdje bezig met het organiseren van gratis party’s op bijzondere locaties, maar om op echt exclusieve plekken te geraken, ging hij in zee met CityCubes, een bureau gespecialiseerd in pop-up evenementen. “Jeroen Bryon, die nog voor Toerisme Vlaanderen heeft gewerkt, stelde erfgoed voor, omdat het moeilijk is om daar jonge mensen naartoe te trekken. Daarop hebben we shortlist opgesteld”, zegt organisator Dieter Veulemans.

Morano was meteen verkocht voor de Sint-Rombouts. “Ik denk niet dat ik al ooit zo hoog heb gedraaid”, lacht hij. “Het is de eerste locatie in een reeks, één waar ik erg naar uitkeek. Ik draai vanavond op een iconische plek in mijn thuisstad.” De fans liepen storm. Er waren 1.300 inschrijvingen voor honderd plaatsen. Op 11 juni speelt Morano in de nok van het centraal station van Antwerpen. “Dat zal live worden gestreamd in alle stations. Het wordt ook een mooie!”

Het feestje werd volledig gefilmd door onder meer drones en live gestreamed via de Facebookpagina’s van Morano en Ontourage. CityCubes mikt op 500.000 views. “In Frankrijk halen gelijkaardige recepten gemakkelijk miljoenen kijkers”, aldus Veulemans.

Mechels DJ Nico Morano speelt 4 uur lang plaatsjes voor 90 gelukkigen bovenop de Sint-Romboutstoren.
David Legreve Mechels DJ Nico Morano speelt 4 uur lang plaatsjes voor 90 gelukkigen bovenop de Sint-Romboutstoren.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer