rv

Fort Visions gaat dansbare toer op met tweede editie

Voor de tweede editie van Fort Visions zet organisatie Manufactuur Cultuur niet enkel meer in op beeldende kunst en theater maar ook muziek en dans. Het cultuurfestival in Fort 5 staat deze keer los van de Fortengordel, aangezien de provincie dat evenement niet meer organiseert.

Zondag brengt de vzw achter Manufactuur Cultuur opnieuw verschillende kunstvormen naar het fort in Edegem. Naast kunst en straattheater zijn dat dit jaar ook concerten zoals de blues achter het Gentse Bluebird, de conservatoriumstudenten achter Die Verdammte Spielerei, de hiphop achter Gloria Boateng en de diepe bassen achter Fortress met onder andere de dromerige stem van Hanne Torfs van School Is Cool.

Bezoekers zullen ook van het eigen bier ‘Ready to Jump’ kunnen genieten dit jaar. Een verwijzing naar een nummer van Fortress en de mentaliteit waarmee Manufactuur Cultuur omgaat met Fort Visions. Vorig jaar ontving het festival 1.200 bezoekers.

De dag wordt ingezet met een ontbijt dat start op zondag om 8.30 uur, vooraf inschrijven en betalen vereist. Vanaf 12.00 uur starten de gratis voorstellingen en concerten. Om 23 uur zit Fort Visions erop. Alle info vind je hier.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer